O nas

Podjetje Plexi ART

Dovolite nam, da se vam na kratko predstavimo. Smo podjetje, ki se ukvarja z oblikovanjem in izdelavo najrazličnejših izdelkov iz pleksi materiala. S pomočjo sodobnih strojev in na podlagi dolgoletnih izkušenj vam lahko uresničimo še tako nenavadne želje.

V naši ponudbi boste tako naleteli na enostavne izdelke, ki vam bodo v pomoč pri vsakodnevnih opravilih. To so razna stojala za prospekte, kataloge, cenike in podobno. Po naročilu vam lahko izdelamo vse vrste tabel in opremo za lokale, kot so razne police, stojala in držala. Naši izdelki so prisotni tudi v industriji, kjer je potrebno poskrbeti za varno delo. V ta namen vam lahko izdelamo najrazličnejše zaščitne komore, škatle, okvirje in podobne elemente, ki bodo poskrbeli za bolj varno delo in predvsem vašo varnost.

Ker se tudi na našem področju tehnologija in materiali iz dneva v dan izboljšujejo in razvijejo vam lahko danes naredimo nekaj, kar vam pred leti nismo mogli. Zaradi tega vas prosimo, da nas pokličete ali obiščete in presenečeni boste, kaj vse vam lahko ponudimo. Izdelki iz pleksi materiala se lahko uporabijo na najrazličnejših področjih in več kot odlično nadomestijo klasične materiale, kot so kovina, steklo ali les, saj ne rjavijo, niso občutljivi na vlago, se ne razbijejo imajo zelo dolgo življenjsko dobo...

 

O podjetjuO podjetjuO podjetju

 

Vizitka

Dolgi naziv: PLEKSI ART, izdelovanje izdelkov iz plastike, oblikovanje, marketing, umetniško ustvarjanje, d.o.o.

Krajši naziv: Pleksi ART d.o.o.

Naslov: Bernekerjeva ulica 2a, 3000 Celje

Zastopniki:
Šanko Dušan
Mužič Rok

Matična številka: 2157322000

Davčna številka: 90002555

Davčni zavezanec: DA

Transakcijski račun: SI56 0600 0095 8493 577 (BANKA CELJE d.d.)

Pravnoorganizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.

Datum vpisa subjekta v sodni register: 3.11.2005

 

Plexi art - Od ideje do končnega izdelka!

Želite prejemati obvestila o novostih, posebnih ponudbah in zanimivih podvigih?