Pleksi steklo – cena pleksi steklene plošče za kuhinjo je ugodna

Pleksi steklo je material, ki se lahko pohvali z veliko dobrimi lastnostmi. Med drugim je možnost loma dosti manjša kot pri pravem steklu. Pleksi steklo se ne stara in ne rumeni, prav tako pa je odporno na vse vremenske vplive.


pleksi steklo m2 cenaUporaba pleksi stekla se širi v vse industrije

Pleksi steklo je vse bolj uporabljan material in se uporablja v veliko različnih industrijah. Lahko ga uporabimo pri opremi lokalov ali restavracij, pri opremljanju pisarne, za grafiko na avtomobilih, kot zaščitni material ali pa ga uporabimo tudi za opremljanje domače kuhinje. V podjetju Orel Celje d.o.o., PE PLEKSI ART vam ponujamo pleksi steklo za kuhinjo. Izbirate lahko med različnimi barvami pleksi stekla. Najbolj popularno steklo za opremo kuhinje je belo pleksi steklo. Cena stekla je ugodna, cenik pa si lahko ogledate na naši spletni strani.


Cena pleksi steklene plošče je ugodna

V podjetju Orel Celje d.o.o., PE PLEKSI ART vam ponujamo veliko različnih dimenzij plošč pleksi stekla po ugodni ceni. Cena pleksi stekla se računa na m2 pleksi stekla. Cena pleksi stekla je torej odvisna od m2 pleksi stekla, ki ga pri opremljanju porabimo. Zagotavljamo vam, da bomo v podjetju Orel Celje d.o.o., PE PLEKSI ART za vas pripravili ugodno ponudbo. Navdušeni pa ne boste le nad ceno pleksi stekla, pač pa tudi nad njegovo kvaliteto. Ker je zmes homogena in čista, je primerna tudi za rezanje z laserjem ali graviranje. Odločite se za nakup barvnega pleksi stekla in si pripravite odlično podlago za graviranje reklamnih transparentov.

              Pleksi steklo

Široka ponudba in ugodne cene v podjetju Orel Celje d.o.o., PE PLEKSI ART

pleksi steklo cenikV našem podjetju vam izdelamo različne izdelke iz pleksi stekla. Naročite lahko enostavne izdelke, kot so različne police in stojala, po naročilu pa vam izdelamo tudi kompleksnejše izdelke iz pleksi stekla pa ugodni ceni. Naročite lahko na primer zaščitne komore, škatle, okvirje, opremo za lokale ali kuhinje. Izbira je praktično neomejena. Oglejte si široko ponudbo, ki vam jo ponujamo in se odločite za nas!

Vas zanima več o ceni pleksi stekla? Obiščite nas v naši poslovalnici in se s prijaznim strokovnjakom pogovorite o želenem izdelku iz pleksi stekla in o njegovi ceni. Cena izdelka iz pleksi stekla je seveda odvisna od uporabljenih m2 pleksi stekla, vendar v podjetju Orel Celje d.o.o., PE PLEKSI ART svoje stranke zmeraj presenetimo z ugodno ceno.


Ste na tesnem s časom in nas enostavno ne morete obiskati? Kontaktirajte nas po telefonski številki 03 492 92 20 ali pa nam pošljite e-pošto na naslov dusan@plexiart-ds.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Povprašate nas lahko o ceni pleksi stekla na m2 ali pa se pozanimate o izdelku iz pleksi stekla, ki ga želite naročiti in o njegovi ceni.

Plexi art - Od ideje do končnega izdelka!

Želite prejemati obvestila o novostih, posebnih ponudbah in zanimivih podvigih?