Pleksi steklo – cenik najcenejšega barvnega pleksi stekla

Akrilno steklo ali bolj znano »pleksi steklo« je material, ki se lahko pohvali z odličnimi toplotnimi in izolacijskimi lastnostmi. Je vremensko neobčutljiv, hkrati pa se ne stara in ne rumeni. Je material, ki ga najpogosteje uporabljamo v reklamni industriji in pri izdelavi pisarniškega inventarja. Seveda lahko pleksi steklo uporabimo tudi drugod – na primeri v gostinstvu.


Oglejte si cenik pleksi stekla podjetja Pleksiart d.o.o. in se odločite za nakup

V podjetju Pleksiart d.o.o. vam ponujamo ugodno možnost nakupa pleksi stekla. Odločite se lahko med različnimi dimenzijami in debelinami plošč pleksi stekla. Cenik pleksi stekla najdete na naši spletni strani. Seveda se cene razlikujejo glede na debelino pleksi stekla, prav tako pa se lahko odločite za nakup barvnega pleksi stekla po ugodni ceni. Pleksi steklo vam torej ponujamo v različnih debelinah. Lahko se odločite za nakup pleksi stekla debelega 1mm, pa vse do debeline 6mm. Cena pleksi stekla 6 mm je še vedno ugodna, pleksi steklo pa bo trajno in kvalitetno. 

 

Nakup visokokvalitetnih litih akrilnih plošč

Visokokvalitetne lite plošče iz pleksi stekla so odličen nadomestek steklu, saj so lahke, pa tudi razbijejo se težje. Lite akrilne plošče so UV obstojne, njihova sestava pa je homogena in tako bolj primerna za laserski razrez.


Tudi cene barvnega pleksi stekla so nizke

V podjetju Pleksiart d.o.o. vam ponujamo pleksi steklo v različnih barvnih odtenkih. Ker lahko na pleksi steklo tudi graviramo, lahko z barvnimi ploščami pleksi stekla ustvarimo čudovite podlage za naše vzorce. Cena barvnega pleksi stekla ostaja ugodna, kvaliteta pa je zagotovljena.
Ustvarjanje s pleksi steklom vam ponuja neskončno možnosti. Pleksi steklo lahko brusite, režete z laserjem, 3D rezkate ali lepite. Po grobi obdelavi je steklo potrebno še obrusiti in polirati, da dosežemo želen sijaj.

 

Obiščite našo spletni stran in se prepričajte o ugodnih cenah v ceniku pleksi stekla

Vas zanima več o nakupu pleksi stekla? Obiščite našo spletni stran in se pozanimajte o ceniku pleksi stekla. Navdušila vas bo kvaliteta stekla pa tudi cene barvnega pleksi stekla, ki jih lahko najdete v ceniku pleksi stekla na naši spletni strani. Vas zanima več? Pokličite nas po telefonu ali pa nas za cenik pleksi stekla poprosite po e-mail naslovu. Odgovorili vam bomo hitro in natančno.


Pleksi steklo najceneje! – Obiščite nas in se prepričajte.

Seveda pa se lahko oglasite tudi v naši poslovalnici, kjer vam bo ekipa prijaznih prodajalcev pomagala z nasveti o obdelavi pleksi stekla. Seveda nas lahko povprašate tudi o ceniku pleksi stekla in o cenah barvnega pleksi stekla. Obiščite nas in se odločite za poceni nakup pleksi stekla, ki vas bo vedno znova navduševalo s svojo kvaliteto.

pleksi steklo najcenejebarvno pleksi steklo cena

Plexi art - Od ideje do končnega izdelka!

Želite prejemati obvestila o novostih, posebnih ponudbah in zanimivih podvigih?