Zaščitni elementi

ZAŠČITNI ELEMENT ZA OMEJITEV OKUŽB

Zaradi epidemije koronavirusa stroka opozarja, da je za omejitev širjenja ključno, da se upoštevajo preventivni ukrepi , tudi omejitev stikov. Pri prenosu okužbe veliko vlogo igra tudi preprečitev stika med kupcem in prodajalcem, da se zaščitita oba.

V našem podjetju naredimo zaščito po meri in po potrebi posameznika, saj obdelava pleksi stekla nudi pestro paleto rešitev.

Pokličite nas ali nam pošljite povpraševanje in našli bomo rešitev, ki bo primerna za vas in vaše kupce.

 

Pregrada   


 

 Zaščita proti virusom

Ponujamo tudi talne oznake za opominjanje varnostne razdalje zaradi epidemije korona virusa, pri stanju v vrstah ali na krajih, kjer je možno zbiranje večih oseb. Nalepko je možno sprintati v kateri koli barvah in popolnoma po vaših željah. Cena osnovne nalepke kot na sliki spodaj je 3,5€

 Talne zaščite za epidemijo koronavirusa

 


 

Pri vsakem delu je v prvi vrsti potrebno poskrbeti na našo lastno varnost. Še posebej je to potrebno pri raznih rezalnih, vrtalnih ali brusilnih strojih, kjer lahko drobni delci materiala poškodujejo naše oči ali druge dele telesa. V ta namen vam nudimo izdelavo raznih po meri narejenih zaščitnih komor, v katerih bo vaše delo potekalo varno.

 

Zaščitni elementi

  • Zaščitni elementi
  • Zaščitni elementi
  • Zaščitni elementi

Plexi art - Od ideje do končnega izdelka!

Želite prejemati obvestila o novostih, posebnih ponudbah in zanimivih podvigih?