Predstavitev

Podjetje z dolgoletno tradicijo

Smo družinsko podjetje, ki se že vse od leta 1988 ukvarja z butično proizvodnjo najrazličnejših izdelkov iz akrilnih in drugih materialov. Zaradi dolgoletnih izkušenj in mnogih tehnoloških prednosti vam lahko pomagamo pri uresničitvi vseh vrst projektov.

Od skromnih začetkov v delovni garaži je naše podjetje do danes zraslo v enega glavnih ponudnikov izdelkov iz akrilnega stekla na Štajerskem in še posebej v savinjski regiji, prav tako pa nam zaupajo stranke iz cele Slovenije in tudi tujine. Nahajamo se v sodobnem poslopju na Ipavčevi ulici 22 v Celju, kjer nas lahko obiščete ali pokličete vsak delovni dan, neprestano pa smo na voljo na spletnem naslovu.

V naši stalni ponudbi imamo visokokakovostno lito prozorno PMMA steklo različnih proizvajalcev (debeline 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8 in 10 mm), saj lahko na ta način ugodimo vsem vašim željam z zvezi s ceno ali kakovostjo. Vsi naši materiali so odporni proti UV-svetlobi, da lahko dlje časa vzdržijo podnebne vplive. Vedno imamo na zalogi tudi tanjše debeline svetlobo prepustnega belega in neprepustnega črnega PMMA materiala.

Ves čas imamo na zalogi PC-material z različnimi imeni, kot je polikarbonat, makrolon ali lexan, debelin 2, 3, 4, 5, 6 in 8 mm. Polikarbonat je podoben pleksi steklu, vendar se zaradi dodatne obdelave pri pridelavi ponaša s skoraj popolno prepustnostjo svetlobe, UV-zaščito in – kar je najpomembnejše – skoraj popolno nelomljivostjo.

Dodatno pa imamo v stalni ponudbi tudi plošče kombiniranih materialov, kot sta aluminijasti dibond in penasti komateks. Oba nudita različne možnosti obdelave in se najpogosteje uporabljata v oglaševanju.

Poleg akrilnih materialov ponujamo tudi sodobno tehnologijo tiska in skoraj neomejeno ponudbo plastičnih folij v vseh barvah ter možnost laminacije za daljše življenjsko obdobje izbranih oglaševalskih izdelkov.

Vizitka

Krajši: Orel Celje d.o.o., PE PLEKSI ART
Daljši: Orel Celje, turizem in oblikovanje, d.o.o.
Ipavčeva ulica 22, 3000 Celje
Šanko Dušan
Orel Šanko Ksenija
Matična številka: 5756219000
Davčna številka: 17532523
Davčni zavezanec: DA
SI56 0316 5100 0008 909, SKB d.d.,
SI56 0510 0801 5568 492, ABANKA d.d.
Pravnoorganizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Datum vpisa subjekta v sodni register: 06.03.1992
X